Romaniaan Delaware-kenneliin viety karkeakarvainen uros Wolfheart Glaring Error on ollut toisessa näyttelyssään ja saanut sertin ja CACIBin.
---
The young Wire dog, exported to Romania, the Delaware kennels, has got CC and CACIB in his second show.
http://www.delawarefox.ro/wires.htm

***

Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä 22.-23.11. nuori Wolfheart Nitpicker,  om. Jaana Paananen, heti ensimmäisessä näyttelyssään voitti junioriluokan ja oli PN-2 saaden myös sertin. Sen  edelle meni ainoastaan Vegasin tytär valioluokassa kilpaillut Vielfrass Narsilion, jonka sisar Vielfrass Nola oli ensimmäisessä näyttelyssään PN-3 saaden varasertin. Neljäntenä PN-luokassa oli niinikään ensimmäisessä näyttelyssään ollut junioriluokassa toiseksi tullut Soleydan Sitä Sun Tätä, joka on Vegasin pojan Wolfheart At Full Speed'in tytär.
Nuorten luokassa kilpaullut uros Wolfheart Audacious, joka on siirtynyt Tuulia Passilahden omistukseen, sai myös ERI:n samoin kuin sisarensa W. Attached To Me. Tuomarina Jyväskylässä oli Bill Browne-Cole.
Kuvassa ROP ja ROP-juniori Texforrier Just Because sekä VSP-juniori W. Nitpicker, kuvan ottanut Molli Nyman.
---
At Jyväskylä Int. Show on the 22.-23.11. young Wolfheart Nitpicker, o. Jaana Paanene, won the junior class in her first show at 10 months of age, and was 2nd best bitch, and got the CC. She was only beaten by Vegas' daughter Vieldfrass Narsilion, who was BOS. Her sister Vielfrass Nola was third with res CC, also in her first show. Fourth was Vegas' grand-daughter Saleydan Sitä Sun Tätä (by Wolfheart At Full Speed) also in her first show. Wolfheart Audacious is now owned by Tuulia Passilahti, and gor "excellent", likewise his sister Wolfheart Attached to Me. The judge was Bill Browne-Cole.
pictured here the BOB  and best junior Texforrier Just Because and BOS-junior W.Nitpicker, photo taken by Molli Nyman.

TexforrierJustBecause&WNitp.jpg
***

Vegas (Tamsam Ringside Gossip)
ja kaksi sen tytärtä osallistuivat 8.-9.11. Tanskan Herningissä pidettyihin Interra- ja Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyihin. lauantain terrierinäyttelyssä vegas sai sertin tullen samalla Tanskan muotovalioksi, ja sen tytär Vielfrass Narsilion oli ROP saaden siis myös sertin ja Tanskan valionarvon. Toinen tytär Wolfheart Timaru oli heti sen jälkeen toisena avoimessa luokassa. Tuomarina oli Kevin Brown.
 
Sunnuntain PMV-näyttelyssä oli tuomarina Peter Green, ja nyt vuorostaan W. Timaru sai sertin sekä CACIBin ja oli paras narttu ja sai tittelin PMV-08. Se tuli siis myös Tanskan valioksi.
---
The Nordic Winner Show and the Interra Terrier Specialty were held at Herning, Denmark, on the 8.-9.11. Our Vegas (Tamsam Ringside Gossip) and two of his daughters took part. First on Saturday at the Terrier Specialty Vegas got the dog CC and his daughters were 1st and 2nd in the open class. Vielfrass Narsilion, owned by Ola & Anne Tuovinen, got the bitch CC and was also BOB, while Wolfheart Timaru was second. The judge was Kevin Brown.
 
On Suday in the Nordic Winner Show the judge was Peter Green. Now Wolfheart Timaru got the CC, CACIB and was BOS with the Nordic Winner -08 title. All three became also Danish Champions.

WTimaruVSP.jpg  HerningV&W2.jpg
***